Toroslar EDAŞ Bölgesinde Elektrik Kesintisi

Adana, Kilis, Gaziantep ve Osmaniye'nin bazı bölgelerinde, 9 Mart Perşembe günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Toroslar EDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana'nın Çukurova ilçesi Bozcalar, Dörtler, Fadıl, Salbaş Esentepe, Gökkuyu, Kaşoba, Küçükçınar, Örcün, Memişli, Pirili, Yeni, Kocatepe ve Söğütlü mahallelerine 10.00-13.00, Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesinin bir kısmına 09.00-13.00, Karaisalı ilçesi Akçalı, Altınova, Ayakkıf, Çakallı, Bolacalı, Bucak, Demirçit, Durak, Emelcik, Güvenç, Kapıkaya, Karakuyu, Karapınar, Kıralan, Kırıklı, Kocaveliler, Kuyucu, Kuzgun, Murtçukuru, Sadıkali, Topaktaş, Topkaralı ve Yazıbaşı mahallelerine 10.00-13.00 saatlerinde elektrik verilemeyecek.

- Gaziantep

İslahiye ilçesi Altınüzüm, Boğaziçi, Yeşilyurt, Kayabaşı, Hasanlök, Tandır, Yağızlar, Esenler, Aşağıbilenler, Yukarıbilenler, Yolbaşı, Kazıklı mahallelerine 09.00-15.00 saatlerinde elektrik kesintisine gidilecek.

- Osmaniye

Kadirli ilçesi Şehit Mustafa Yağız, Dervişpaşa,7 Mart ve Şehit Mehmet Hallaç mahallerine 09.00-12.00 saatlerinde enerji verilmeyecek.

- Kilis

Musabeyli ilçesi Yedigöz Mahallesine 09.00-16.00, Merkez ilçesi Gülbaba, Çerçili ve Hisar mahallelerine 09.30-16.30 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Açıklamada ayrıca, belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı enerji kesme ve verme zamanlarında değişikliğe gidilebileceği kaydedildi.

Kaynak: AA