Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Saray ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesinde Romanlar Derneğini ve Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Saray Roman Derneği'ni ziyaret eden Başkan Albayrak Dernek Başkanı Remzi Şaren'den dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldığı ifade edildi.

Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi'ni de ziyarret eden Albayrak'ın, öğrencilerle bir araya geldiği ve derslerinde başarılar dilediği kaydedildi.

- 621 kilogram elektronik atık toplandı

Elektronik atık toplama çalışmalarında Güngörmez İlkokulu, bin 621 kilogram elektronik atık toplayarak il birincisi oldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, TESKİ ve TÜBİSAD'ın da katkılarıyla Tekirdağ'daki ilköğretim okullarında düzenlenen 'Elektronik Atık Geri Dönüşüm Kampanyası' kapsamında Güngörmez İlkokulu, bin 621 kilogram elektronik atık toplayarak il birincisi oldu.

Kampanyada gösterilen başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gösterilen başarıdan dolayı emeği geçenleri ve ödül alan öğrencileri tebrik etti.

- Sağlıkta Bilgilendirme Toplantıları

Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sağlıkta Bilgilendirme Toplantıları devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sekizincisi gerçekleştirilen toplantıda 'Hayvanlardan İnsanlara Bulaşan Hastalıklar ve Korunma Yolları' konusunun değerlendirildiği bildirildi.

Trakya Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Dr. Erdal İlgün'ün, hayvanlardan insanlara bulaşan hastalıklar ve bu hastalıklardan korunma yolları ile tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirmede bulunduğu ifade edildi.
Kaynak: AA