STK Temsilcileri Ve Muhtarlara Resmi İşlemler Hakkında Bilgilendirme

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde STK temsilcileri ve muhtarlara resmi işlemler hakkında izlenecek yol ve yapılması gerekenler, anlatıldı.

STK Temsilcileri Ve Muhtarlara Resmi İşlemler Hakkında Bilgilendirme
Viranşehir Kaymakamlığı Konferans salonunda yapılan toplantıya Kaymakamı Ömer Çimşit, Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dr Siraç Yolcu, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, STK başkanları ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, Viranşehir Tapu Müdürü Mehmet Hekimoğlu, Bilgisayar işletmenleri Halil Palmanak ve Serhat Korkusuz tarafından katılımcılara resmi kurumlardaki iş ve işlemler, hizmet alma konusundaki vatandaşların hakları gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Açılış konuşmasını yapan Kaymakamı Ömer Çimşit, vatandaşların resmi işlemler için yapmalarını gerekenleri tam olarak bilmeleri açısından benzeri toplantıların önemli olduğunu ifade etti.

Toplantılara katılımı konusuna değinin Çimşit toplantıların her ay düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirterek, herkesin gereken önemi vermesini istedi.

Katılımcılara teşekkür eden Çimşit, ardından sözü Tapu Müdürü Mehmet Hekimoğlu’na verdi. Tapu Müdürü Hekimoğlu Tapu Müdürlüğünün iş ve işlemleri ile toplulaştırma hakkında bir sunum yaptı.

Programda katılımcıların sorularına da cevap verildi.

Kaynak: İHA