Okul Sporları Özel Sporcular Masa Tenisi Müsabakaları Tamamlandı

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki İstasyon Spor Salonu’nda, Genç Kız-Erkek ve Yıldızlar Kız-Erkek kategorisinde gerçekleşen masa tenisi yarışmaları renkli görüntülere sahne oldu.

Okul Sporları Özel Sporcular Masa Tenisi Müsabakaları Tamamlandı
Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcularda genç erkeklerde birinci Şeref Akkaya, ikinci Veysel Timarçin, üçüncü Ümit Erat oldu. Genç Kızlarda birinci Sevgi Yanlıç, ikinci Tuğba Güner, üçüncü Melek Duman oldu. Yıldız Erkeklerde ise birinci Umut Albayrak, ikinci Hasan Parmak, üçüncü Ali Metin olurken, Yıldız Kızlarda birinci Derya Aladağ, ikinci Cemile Ayça Çobanlar ve üçüncü Merve Ara oldu.

Yarışmalardan sonra, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız tarafından sporculara kupa, madalya ve başarı belgeleri takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, özel sporcuların katıldığı bu tür etkinlikleri, yarışma ve organizasyonları daha da yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

Sporcuların bugün buradaki yarışma heyecanlarını, spor yapma isteklerini görmüş olmaktan, onların heyecanlarına ortak olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA