Ladik Belediyesinin Çalışmaları

Ladik Belediyesi, kış mevsiminin ardından temizlik çalışmalarına yoğunlaştı.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı'nın kontrolünde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında, sebze pazarı parkı, Samsun Caddesi, Evliyalar Caddesi, buğday pazarı ve ara sokakları tazyikli su ile yıkandı.

Özbalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yürüttükleri rutin temizlik çalışmaları haricinde zaman zaman genel temizlik çalışmaları da yaptıklarını belirtti.

Cadde, yol ve meydanların temizlik ve görünüm bakımından bir ilçenin aynası olduğunu söyleyen Özbalcı, amaçlarının Ladik'in daha temiz, sağlıklı, huzurlu ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu ifade etti.

Özbalcı, 'Tüm cadde ve sokaklarımızda yol yıkama çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımızın toz ve topraktan olumsuz şekilde etkilenmemesi için çalışmalarımızı düzenli olarak tüm mahallelerimizde devam ettireceğiz. İhtiyaç duyulan bütün mahallelerimizde yıkama çalışmaları devam edecek. Bu süreçte sabır gösteren ve anlayışla karşılayan esnafımıza ve halkımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Belediye ekiplerince, yol yıkama çalışmaları cadde ve sokak ayırmaksızın devam edecek.' dedi.

Kaynak: AA