Konserde Evlenme Teklifinde Bulundu Ve 'Evet' Yanıtını Aldı

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Gecesi”nde sahne alan sanatçı Ali Kınık, binlerce kişinin katılımıyla muhteşem bir konsere imza atarken, konserdeki sürpriz evlenme teklifi ise geceye renk kattı.

Konserde Evlenme Teklifinde Bulundu Ve 'Evet' Yanıtını Aldı
Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen konserde binlerce kişi, Kınık’ın söylediği Türkü ve şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadı. Kınık şarkılarını söylerken verdiği arada bir duyuru yaparak, “Genç bir arkadaşımız evlilik teklifi yapacakmış kendisini sahneye davet ediyorum" dedi.

Bunun üzerine sahneye sürpriz evlilik teklifini yapacak olan Metin Kutlu geldi. Sanatçı Ali Kınık "Diğer kardeşimizde buradaysa onu da sahneye alalım" dedi.

Bunun üzerine büyük bir şok yaşayan Hilal Kocatopçu, binlerce kişinin alkışları arasında sahneye geldi. Metin Kutlu, mikrofonu eline alarak kız arkadaşı Hilal Kocatopçu’ya evlenme teklifinde bulundu. Teklif karşısında bir süre şaşkınlığını üstünden atamayan Kocatopçu, erkek arkadaşının evlenme teklifine "evet" cevabını verdi.

Sanatçı Ali Kınık genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulunup şarkı armağan etti. Birlikteliklerini güzel bir evlenme teklifi ile süsleyen genç çiftler Ali Kınık’ın şarkılarına eşlik ederek gecenin keyfini çıkardı.
Kaynak: İHA