Haskova Heyeti ETSO'yu Ziyaret Etti

Bulgaristan'ın Haskova Valisi Dobri Belivanov, Belediye Başkanı Minko Angelov ve Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yancho Yanev Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.



ETSO'dan yapılan açıklamaya göre, konuk heyeti, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zıpkınkurt, ziyaretin kendileri için son derece anlamlı olduğunu ve karşılıklı verilen değerin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının çok uzun ve köklü bir işbirliği geçmişine sahip olduğunu ifade eden Zıpkınkurt, bu işbirliğinin artık diğer kurumlara da taşındığına ve iki şehri birbirine daha da yaklaştırdığını kaydetti.

Haskovo Valisi Belivanov ve Belediye Başkanı Angelov ise hem her iki odanın çalışmalarını hem de ETSO tarafından iki ülke ticareti için Bulgaristan’da da yapılan aktif girişimleri takdir ettiklerini dile getirdi.

Ziyaret kapsamında, iki bölgenin yatırım imkanları, ticari fırsatlar, karşılaşılan engeller ve olası işbirliği alanlarında istişarelerde bulunuldu.

Kaynak: AA