Hakkari Ekibi Türkiye Finaline Katılmaya Hak Kazandı

Hakkari Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, 10 il arasında yapılan Halkoyunları Bölge Yarışmasında Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Hakkari Ekibi Türkiye Finaline Katılmaya Hak Kazandı
Mardin’de 4-5 Mart tarihlerinde yapılan Okullar Arası Halkoyunları Bölge Yarışmasına katılan 10 il arasında Hakkari’yi gençler kategorisinde temsil eden Hakkari Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve yıldızlar kategorisinde ise Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulu başarılı bir performans göstererek Türkiye finaline katılmaya hak kazandılar.

Hakkari Halkoyunları İl Temsilcisi Sıtkı Zerek, Denizli ve Kocaeli illerinde yapılacak Türkiye finalinde Hakkari’yi temsil edeceklerini söyledi.

Zerek, “Ekibimiz bölge yarışmalarında gösterdiği üstün performans ile adeta Mardin ilini salladı. 10 il arasında Türkiye finaline girmeye haz kazandık. Halkoyunlarına katkı sunan Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak, Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Türkiye finalinde Hakkari’yi en güzel bir şekilde temsil etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA