Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu, Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

İçişleri Bakanlığınca Güroymak Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlarla sohbet etti.

İlçedeki mahalleleri dolaşarak belediyenin çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Alibeyoğlu, yapılacak çalışmaları halkla bir bütün olarak ileriye götürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Daha sonra ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinleyen Alibeyoğlu, şöyle konuştu:

'Göreve başladığımdan beri ilçeyle alakalı birtakım tespitler yaptık. Bunların devletimizin ilgili programlarına ve yatırım programına alınması için tekliflerimizi ilettik. Şuna emin olabilirsiniz sadece 8 saat burada çalışmıyoruz. 24 saat ne eksiğiniz varsa onu tespit edip çözüm bulma arayışındayız. Bu konuda sizlerin talepleri, görüşleri, öncelikleri bizim için ciddi derecede önemlidir. Siz varsanız, biz de varız. Siz yoksanız, bizim de burada işimiz yok. Gerçekten sizler hizmetin en iyisine layıksınız. Belediyemizin ve diğer kurumlarımızın kapısı her daim açıktır. Tek başıma değil, hep birlikte burayı yöneteceğiz. Birlikte sorunlarımıza çare olacağız. Sizler sorunlarınızı ileteceksiniz. Biz de var gücümüzle bu sorunların üstesinden gelmeye gayret edeceğiz.'

Belediyeye görevlendirme yapılmasından memnuniyet duyduklarını dile getiren vatandaşlar ise, yaptığı hizmetlerden dolayı Alibeyoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: AA