Genel Müdür Başa'ya 'Başarı' Ödülü

Trakya’da yerel bir gazete, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’ya “Başarı Ödülü” verdi. Gazetenin Trakya bölgesindeki başarılı yöneticilere verdiği Başarı Ödülleri kapsamında, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa bu yılki başarı ödülüne layık görüldü.

Genel Müdür Başa'ya 'Başarı' Ödülü
Gazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şenol Goncagül, başarı ödülünü vermek amacıyla TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı makamında ziyaret etti. Ödül takdimi sırasında konuşan Goncagül, “Gazetemizce yapılan değerlendirmeler sonucunda meslek hayatında başarılı olan, kariyer sahibi ve yaptığı çalışmalarda örnek teşkil eden yöneticilere başarı ödülü vermekteyiz. TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa bu tanımlamalara fazlasıyla uymaktadır. Ayrıca TESKİ yaptığı faaliyetleri kendi web sitesinde detaylı bir şekilde yayımlamaktadır ve basın mensuplarıyla da paylaşmaktadır. TESKİ basında çıkan haberleri de oldukça yakından takip etmektedir. Medyada yer alan haberleri resmi web sitesinde de yayımlayarak vatandaşların haber almasını sağlamaktadır. TESKİ’nin çalışmaları yalnızca Tekirdağ’da değil, tüm Trakya Bölgesinde dikkat çekmektedir. Bizler TESKİ’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve zaman zaman gazetemizde yer veriyoruz. Yeni kurulan bir kurum olmasına rağmen TESKİ kısa süre içinde yaptığı yatırımlarla adından fazlasıyla söz ettirdi. Tüm bu kriterleri göz önünde bulundurarak böyle bir kurumunda başında olan ve lokomotif görevini üstlenen Genel Müdür Dr. Şafak Başa’ya başarı ödülü veriyoruz. Her zaman başarılarının devamını dileriz” dedi.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, başarı ödülü için memnuniyetini belirterek kendisine bu ödülü layık görenlere teşekkür etti. Genel Müdür Başa, Tekirdağ halkına hizmet dışında bir düşüncelerinin olmadığını, tüm TESKİ emekçileriyle beraber çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA