Çankaya Evi Kursiyerlerinden Mehmetçiğe El Emeği Hediyeler

Çankaya Belediyesine bağlı Cebeci Çankaya Evi'nde eğitim gören kadın kursiyerler, ördükleri bere, atkı ve eldivenleri, Hakkari Çukurca'da görev yapan askerlere gönderdi.

Çankaya Belediyesi'ne bağlı Cebeci Çankaya Evi'nde eğitim gören kursiyerler, ördükleri bere, atkı ve eldivenleri, Hakkari Çukurca'da görev yapan askerlere gönderdi.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Devrem 1983 Mezunları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinin başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Cebeci Çankaya Evi kursiyerleri, askerler için bere, atkı ve eldiven ördü.

Destek kapsamında çalışmalarını bir haftada bitiren kadınlar, ürünlerini yazdıkları mektuplarla birlikte Çukurca'da görev yapan askerlere ulaştırmak üzere dernek yetkililerine teslim etti.

Kursun en yaşlılarından 80 yaşındaki Melahat Çeşitli, tarifi mümkün olmayan bir duygu yaşadığını belirterek, 'Onları ekran başında izlerken üzülürdüm, yalnız olduklarını düşünürdüm. Böyle bir şey yapacaklarını söylediklerinde çok mutlu oldum.' ifadesini kullandı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de askere destek olan kadınlara şükranlarını sunduğunu ifade ederek, çok zor koşullarda görev yapan ve vatanı uğruna hayatını ortaya koyan asker ve bütün güvenlik güçlerine destek olmanın boyunlarının borcu olduğunu anlattı.

Kaynak: AA