BİN-İL-DER, Çalışmalarını Anlattı

Bingöl İli Kültür, Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİN-İL-DER) Yönetim kurulunun, olağan toplantısında çalışmaları aktarıldı.

BİN-İL-DER, Çalışmalarını Anlattı
BİN-İL-DER Yönetim Kurulu, olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Halis Atar, dernek bünyesinde kültür sanat ağırlık olmak üzere farklı projelere imza atacaklarını söyledi.



Dernek olarak “Halep’e Yardım Eli” ve “Minik Bedenler Üşümesin” kampanyalarını başarıyla gerçekleştirdiklerini kaydeden Atar, Dernek yönetimi olarak üstlendiklerini misyonun farkında olduklarını, her ne kadar maddi imkanları kısıtlı olsa da belirledikleri projeleri tek tek yerine getireceklerini dile getirdi.

Dernek olarak esas amaçlarının İstanbul’daki Bingöllüleri bir araya getirip buluşturmak olduğunu belirten Atar, “İstanbul’daki Bingöl’ü bulmak, ilimize dair kültürel zenginliklerimizi, geleneksel değerlerimizi mega kent olan İstanbul’da da yaşatmak, unutulan kazanımlarımızı tekrar hatırlatıp canlandırmak en büyük emellerimiz arasındadır” dedi.

BİN-İL-DER Başkan Yardımcısı Perihan Toğay ise, yönetim kurulunun dört ay gibi kısa bir sürede güzel projelere imza attığını dile getirdi.
Kaynak: İHA