Başkentliler güneşli havanın tadını çıkardı

Havaların ısınması ile birlikte Başkentliler parklara akın etti. Ankara’nın en uğrak mekanlarından biri olan Mogan Gölü de ziyaretçi akınına uğradı. Güneşli havayı değerlendiren vatandaşlar Atatürk Sahil Parkı’nda hafta sonunun keyfini çıkardı.

Başkentliler güneşli havanın tadını çıkardı
Mogan ve Eymir Gölü ile bir nebze de olsa deniz özlemini gideren Başkentliler; piknik, oyun ve dinlenme alanlarını hınca hınç doldurdu. Atatürk Sahil Parkı’nda sıcak havanın keyfini ise en çok çocuklar çıkardı. Oyun alanlarında doyasıya eğlenen çocuklar, aileleri ve arkadaşları ile birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Haftanın yorgunluğunu üzerlerinden atmak için kendini dışarı atan vatandaşlar, Atatürk Sahil Parkı’nda renkli görüntüler oluşturdu. Kimi vatandaş piknik alanlarında vaktini değerlendirirken, kimisi de tekne ve bisikletlerle Mogan Gölü’nde gezintiye çıktı. Havaların ısınması ile birlikte eriyen Mogan Gölü’nde martılar ve karabataklar da kartpostallık görüntülere sahne oldu. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen vatandaşlar sevdikleri ile fotoğraf çektirerek, anı ölümsüzleştirdi.
Kaynak: İHA