Albaraka Türk, 'Türkiye'nin En İyi Katılım Bankası' Seçildi

Albaraka Türk, IFN dergisinin Dubai'de düzenlediği IFN 2016 Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası' seçildi.

Albaraka Türk, Islamic Finance News (IFN) dergisinin Dubai'de düzenlediği IFN 2016 Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası' seçildi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'deki 30 yıllık tecrübesiyle katılım bankacılığı sektöründe 'ilklerin öncüsü' Albaraka Türk, uluslararası alanda kazandığı ödüllere bir yenisini ekledi.

Albaraka Türk, Islamic Finance News dergisi (IFN) tarafından sektördeki en iyileri belirlemek amacıyla düzenlenen IFN 2016 Ödülleri’nde, “Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası” seçildi.

Dubai'de yapılan ve İslami finans sektöründe farklı dallarda ödüllerin verildiği törende, Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası ödülünü Albaraka Türk Kurumsal İletişim Müdürü Ekrem Şahin teslim aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahin, 'Katılım bankacılığı sektörü adına önemli değerler yarattığımız projelerle müşterilerimiz için en iyisini sunmaya, bugün olduğu gibi yarın da devam edeceğiz. Başarımızın temelinde kaliteli hizmet anlayışımız ve müşterilerimizle kurduğumuz sıcak ve samimi iletişim yatıyor. Çalışmalarımızın yurt dışında da takip ve takdir edilmesinden son derece memnunuz.' ifadelerini kullandı.

Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

'Albaraka Türk olarak, istikrarlı bir şekilde büyümemizi sürdüreceğiz. Aldığımız bu ödülle bankamızın sağlam aktif kalitesi, yüksek özkaynak karlılığı, piyasa değerindeki yükseliş ve uluslararası bankacılık alanındaki başarılı konumu global finans dünyası tarafından da tescil edilmiş oldu. Türkiye’deki 30 yıllık tecrübemizle, her geçen gün daha güçleneceğine inanıyorum. Bu vesileyle, böylesine özel bir ödülün kazanılmasında büyük emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum.'

Kaynak: AA