8 Mart'ta 8 Bin Kadınla Buluşacak

Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tüm mart ayı boyunca kutlayarak, konunun önemine dikkat çekecek. Ay boyunca sürecek konserler, sergiler ve söyleşilerden 8 bin kadın faydalanacak.

8 Mart'ta 8 Bin Kadınla Buluşacak
Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında mart ayı boyunca sürecek olan kadınlara özel etkinlikler hazırladı. Ay boyunca, ilçedeki kültür ve sanat merkezlerinde, okullarda, hastanelerde, dernek ve eğitim merkezlerinde bu anlamda çeşitli etkinliklerle konunun önemine dikkat çekilecek.

Zengin etkinlik programı

Kadınlar için zengin bir program hazırlayan Küçükçekmece Belediyesi, mart ayı boyunca, “Kadın Denince” sergisi açılışı, Prof. Dr. Canan Karatay söyleşisi, “Kadınlara Dair Ezgiler” konseri başta olmak üzere birçok etkinliğe imza atacak. Ayrıca Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, kadın belediye personeli ile kokteylde bir araya gelecek.

Kadınların hep yanında

Kadınların bir gün değil her gün yanında olmanın önemine vurgu yapan Başkan Karadeniz, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda kadınların bir gün değil, her gün değerli olduğu kanaatindeyiz. Bu doğrultuda Küçükçekmece Belediyesi olarak, yalnızca 8 Mart’ta değil ay boyunca her güne bir etkinlik koyarak, toplam 8 bin kadınla buluşmayı planlıyoruz. Ayrıca yıl içinde yaptığımız kişisel gelişim eğitimleri ve düzenlediğimiz kurslarla, kadınların sosyal hayata aktif katılımını destekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA