Türk Sanat Müziğinin Ustalarından Ankaralılara Unutulmaz Konser

Türk müziğinin usta sanatçılarından Muazzez Ersoy ve Muazzez Abacı, düzenledikleri konserle Ankaralılara müzik ziyafeti yaşattı.

Türk Sanat Müziğinin Ustalarından Ankaralılara Unutulmaz Konser
Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy ve Muazzez Abacı, Winner İncek Otel’de düzenlenen konserde sahne aldı. İkili Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşattı. Çok sayıda davetlinin yer aldığı geceye, usta sanatçıların müzik ziyafeti damga vurdu. Davetlilerin önceden doldurduğu salonda sahne alan ilk isim Muazzez Ersoy oldu.

Pek çok tarzda eseri seslendiren Ersoy, “Ankara’nın hasreti her zaman kalbimdeydi. Burada çok güzel konserler verdim. Uzun zamandır da özel gecelerde buluşmak nasip olmamıştı. Bu buluşma benim için çok özel, beni çok mutlu etti” diye konuştu.

Müslüm Gürses’i vefatının 4’üncü yılı dolayısıyla anan Ersoy, “Allah mekanını cennet etsin” ifadelerini kullandı.

Ersoy, Müslüm Gürses’in ölümsüz eseri “Hangimiz Sevmedik”i büyük bir coşkuyla seslendirdikten sonra sahneyi Muazzez Abacı’ya bıraktı.

Seyircilerin coşkulu alkışları arasında sahneyi devralan Abacı, Ankara’nın doğup büyüdüğü, sanat yaşamında başladığı yer olduğunu belirterek, “Burada doğdum, burada çocukluk günlerimi geçirdim. Ailem burada, benim evim burası. Yani siz değerli konuklar hepiniz hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA