Milli Birlik Ve Kardeşliğe Çağrı Konfederasyonu Şırnak İl Başkanı Refik Tatar Açıklaması

Milli Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Konfederasyonu Şırnak İl Başkanı Refik Tatar, kent halkının terörden çok çektiğini belirterek, artık teröre karşı ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

Milli Birlik Ve Kardeşliğe Çağrı Konfederasyonu Şırnak İl Başkanı Refik Tatar Açıklaması
Milli Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Konfederasyonu tarafından Şırnak’ın Silopi ilçesinde tanışma etkinliği düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen programa, konfederasyonun Diyarbakır Başkanı Fatma Coşar, Şırnak Başkanı Refik Tatar, Silopi, Cizre, İdil ve Uludere ilçe başkanları ile üyeler katıldı.

Programda konuşan Coşar, yıllardır terör belasını çektiklerini belirterek, amaçlarının tüm gençleri konfederasyonları altında toplayarak birleştirmek olduğunu söyledi.

Coşar, “Gençlerimize kurslar açarak, eğitimler vererek daha da bilinçli hale getirmeyi planlıyoruz. Terörü bitiremezsek de bir nebzede azaltmayı düşünüyoruz. Referandum çalışmalarına başladık. Halkımızla görüşmekteyiz ve olumlu cevaplarda almaktayız” dedi.

Şırnak İl Başkanı Refik Tatar ise, “Artık bu terör belasını başımızdan kaldırmamız lazım. Tüm halkımızla beraber elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekir. Şırnak’ı, Cizre’yi, Silopi’yi, Mardin’i yakıp yıktılar. Artık elimizden geleni yapalım. Tüm gençleri yanımıza çağırıp elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Referandum içinde cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz. ‘Evet’ diyeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA