Keck Enstitüsü Minerva Okulları Türk Öğrencilerini Bekliyor

Merkezi ABD’nin San Fransisco kentinde bulunan ve üniversite düzeyinde yenilikçi bir program sunan Keck Enstitüsü Minerva Okulları (Minerva Schools at KGI), Türkiye’den yetenekli öğrencileri beklediğini duyurdu.

Keck Enstitüsü Minerva Okulları Türk Öğrencilerini Bekliyor
Türkiye’den seçilecek zeki öğrenciler, oldukça seçkin bir üniversitede dünyanın en çok rağbet gören derslerini alma imkanına sahip olacak. Minerva Okulları, öğrencilere başka hiçbir üniversitede bulunmayan farklı öğrenme yöntemleri sunuyor. Silikon Vadisi girişimcisi Ben Nelson ile eski Harvard Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Stephen Kosslyn tarafından kurulan Keck Enstitüsü Minerva Okulları, dünyanın en yetenekli ve öğrenmeye en istekli öğrencilerine yönelik farklı bir üniversite tecrübesi sunuyor.

İstanbul’da basın mensupları ile buluşan Bölge Müdürü Naveed Ejaz, “Türkiye’den daha fazla sayıda öğrenci almak istiyoruz. Minerva’nın sunduğu dört yıllık yoğun eğitim programı, öğrencilerin entelektüel gelişimlerini hızlandırarak, onları hızla değişen küresel bağlamda başarılı olmaya hazırlamak üzere özel olarak tasarlandı” dedi.

15 Mart 2017’de sona erecek ve transkript, müfredat dışı kazanımlar, online sınavlar olmak üzere 3 aşamadan oluşan başvurular, https://www.minerva.kgi.edu/application/1/ adresi üzeriden yapılabilecek.
Kaynak: İHA