'Kadına Şiddete Dur De' İçin Yürüdüler

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Uzuntarla Mesire alanında “Kadına Şiddete Dur De” için yürüdü.

'Kadına Şiddete Dur De' İçin Yürüdüler
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kartepe Kadınlar Kulübü ile birlikte “Kadına Şiddete Dur De” yürüyüşü gerçekleştirdi. Kartepe Uzuntarla Mesire alanında gerçekleştirilen yürüyüşe TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon (KEFEK) Başkanı ve Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda kadın ve vatandaşta katıldı.

Kartepe Uzuntarla Mesire alanı içerisinde yaşayan ve doğal ortamlarında yaşamlarını sürdüren hayvanların arasında gerçekleştirilen yürüyüşte, kadına şiddete hayır sözlerini içeren pankartlarda yer aldı. Yürüyüş boyunca kadınlarla sohbet eden Karaosmanoğlu, sağlıklı bir yaşam için hareket etmenin önemine değinen Karaosmanoğlu, ayrıca yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar gününü de tebrik etti.

Bu günün kutlanmasında bütün kadınlarımızı bu amaçla kenetlenmeye davet ediyorum diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sokakta, caddede, evde, iş yerinde, herkese ulaşarak, Kadına Şiddete Dur demenin sosyal bir sorumluluk olduğunu anlatalım. Bizler ülkemizin gücüne kadınımızla güç katıyoruz” açıklamasını yaptı.
Kaynak: İHA