Hüseyin Gülerce'den bomba darbe iddiası!

Beyaz TV'de yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü üstlendiği Ortak Akıl programında gazeteci - yazar Hüseyin Gülerce dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Hüseyin Gülerce'den bomba darbe iddiası!
Hüseyin Gülerce'den bomba darbe iddiası!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' iddiasına çok sert karşılık veren Hüseyin Gülerce 'FETÖ perestler Mart ayında darbe sayıklıyorlar' dedi.

Hüseyin Gülerce şunları söyledi.

FETÖ tabanında Mart'ta darbe sayıklayan FETÖ perestler diyeceğim artık onlara, onlar da duysunlar sayın Kılıçdaroğlu da duysun. Eğer bu darbe kontrollü darbeyse Fethullah Gülen'in dizi dibinde fotoğrafı, görüntüsü bulunan bu Adil Öksüz FETÖ'nün toplantılarında ne arıyor? Bu nasıl hükümetin kontrolünde bir darbe oluyor? Niye hükümeti suçluyorsun? Bu adamların hepsi FETÖ'cü belli.  

BEYİNLERİNE ÇİP TAKILMIŞ

Bir organizasyon var ve bu organizasyonun hükümetle hiç bir alakası yok. Hepsi FETÖ'cü subaylar. Harp Akademisi'nden, askeri okullardan itibaren bunların beyni yıkanmış. Beyinlerine çip takılmış frekansı da Pensilvanya'ya ayarlanmış Fethullah Gülen ne talimat veriyorsa onu yerine getiriyorlar niye bunu saptırıyorsun Sayın Kılıçdaroğlu? 

ADİL ÖKSÜZ'Ü AÇIKLA!

Fethullah Gülen'i de her hafta burada sıkıştırıyoruz şu Adil Öksüz'ü bi açıklasana. Senin dizinin dibinde görülüyor bir de darbenin karargahında görülüyor. Bu adam sana rağmen mi iş yapıyor?