Gençler Camide Buluştu

AGD Beypazarı temsilciliği üyeleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camisi'nde bir araya geldi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Beypazarı temsilciliği üyeleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camisi'nde bir araya geldi.

AGD Beypazarı temsilcisi Cengiz Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlerle sabah namazı programlarının sürdürdüklerini, hafta sonları değişik mescit ve camilerde öğrencilerle sabah namazında bir araya geldiklerini söyledi.

Bugün sabah namazı buluşmasını Ayvaşık Mahallesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camisi'nde gerçekleştirdiklerini anlatan Yılmaz, çok sayıda genç ve cami cemaatiyle, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın katılımıyla bir araya geldiklerini belirtti.

Sabah namazının kılınmasının ardından Kur'an-ı Kerim okunduğunu, tesbihat ve yapılan dua sonrasında, cami cemaati ve gençlerle kahvaltı yaptıklarını aktaran Yılmaz, 'Bu etkinlikle imam hatip Lisesi öğrencileri ile güzel bir kaynaşma sağlamaya çalışıyoruz. Değişik cami buluşmalarımızda cemaatle de kaynaşma sağlanıyor. Sabah namazı buluşmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonraki sabah namazı buluşmamız, Oğuzken Camisi'nde olacak.' dedi.

Yılmaz ve Kaplan, buluşmanın ardından gençlerle kahvaltı yaptı. Kaplan, burada etkinliğe katılan öğrencilerle sohbet ederek, talep ve önerilerini dinledi.
Kaynak: AA