Başkan Böcek Elmalı'da

Elmalı’da bir dizi ziyarette bulunan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifinin genel kurulu toplantısına katıldı, ardından bölge esnafını ziyaret etti.

Başkan Böcek Elmalı'da
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı’yla bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Şakir Aydın ve partililer tarafından karşılanan Başkan Böcek, teşkilat mensuplarıyla sohbet edip genel gündemi değerlendirdi. Başkan Böcek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Elmalı’da bölge esnafını da ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı’yla birlikte çarşı esnafını tek tek ziyaret edip sohbet etti. Başkan Böcek’le birlikte Konyaaltı Belediyesi Güreş Takımı Antrenörü Hasan Aydın, başpehlivanlar İsmail Balaban, Turhan Balaban ve Hasan Cengiz’de vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

CHP Elmalı İlçe Başkanı Şakir Aydın ve yönetimiyle birlikte Elmalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Toplantısı’na katılan Başkan Muhittin Böcek burada Kooperatif Başkanı Asım Tan ve esnaflar tarafından karışlandı. Elmalı İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin’in de katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Asım Tan, Başkan Muhittin Böcek’e “Elmalı’nın çocukları” dediği İsmail Balaban ve Turhan Balaban’a kardeşlere sahip çıktığı için teşekkür etti.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ise geçtiğimiz günlerde Elmalı Belediyesi ile Konyaaltı Belediyesi arasında imzalan “Konyaaltı’ndan Elmalı’ya Kültür Gezileri Protokolü”yle 4 bin kişinin Elmalı’ya geziye geldiğini hatırlattı.

Başkan Muhittin Böcek ise konuşmasında imzaladıkları kültür turları protokolü kapsamında düzenledikleri gezilerle Konyaaltı’ndan onlarca vatandaşı Elmalı’ya getirdiklerini belirterek, bunun da iki ilçenin kültür alış verişi adına son derece önemli olduğunu söyledi.

Elmalı’nın başpehlivanlarının da büyük başarılara imza attığını ifade eden Muhittin Böcek, spora ve sporcuya destek verdiklerini bildirdi.
Kaynak: İHA