Başkan Aydoğan Güven Tazeledi

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurul toplantısında Başkan Ahmet Hamdi Aydoğan güven tazeledi.

Başkan Aydoğan Güven Tazeledi
Yeşil Vadi Sosyal Tesisleri’nde yapılan genel kurul toplantısına STK başkanları, siyasi parti temsilcileri ile kooperatif üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, ülke olarak dönem dönem yaşanan sıkıntılı süreçlere değinerek, “Ne zaman ülke olarak dünya arenasında boy göstersek üzerimize kara bulutlar yoğunlaşıyor. Ama bizim milletimiz, bizim esnafımız böyle zamanlarda kenetlenmesini de iyi bilir. Milletimizin bekası için tek ses olmayı da iyi biliriz. Biz millet olarak ezelden beridir zulmün karşısında durduk” dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren esnaf ve sanatkarın yanlarında olduklarını belirten Başkan Aydoğan, kooperatiflerin esnaf ekonomisinin barometresi olduğunu belirterek, “Esnaf bir sıkıntı yaşadığında fark eden ilk bizim kuruluşumuzdur. Yine sizlerden aldığımız güç ile toplamda 5 bin metrekarelik binamızı yaptık. Bu binadan elde edeceğimiz gelir ile de öz kaynaklarımızı güçlendireceğiz. Biriktirdiğimiz paralardan, sizlerin ödeyemediği 3 milyon parayı karşıladık. Ödemesi geçmiş arkadaşların yeni isteklerini ise karşılayamıyoruz. Bizim 3 bin ortağımız var 64 milyon kredi dağıttık’’ diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kongreye tek liste ile giren Başkan Aydoğan, oy çoğunluğu ile 4 yıllığına göreve seçilerek güven tazeledi.
Kaynak: İHA