AK Parti Ardahan İl Başkanı Baydar Açıklaması

'Başbakanımız Yıldırım halk oylamasına sunulacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini vatandaşlara anlatmak ve bazı yatırımların müjdesini vermek için Ardahan'a gelecek'.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın, 15 Mart Çarşamba günü Ardahan'a geleceğini bildirdi.

Baydar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Yıldırım'ın 15 Mart Çarşamba günü Ardahan'a geleceğini belirterek, 'Başbakanımız Yıldırım halk oylamasına sunulacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini vatandaşlara anlatmak ve bazı yatırımların müjdesini vermek için Ardahan'a gelecek.' dedi.

Bir aksilik olmaması halinde söz konusu tarihte Ardahan olarak Başbakan Yıldırım'ı karşılayacaklarını belirten Baydar, şunları söyledi:

'Türkiye'yi yeni bir yönetim anlayışı ile dünyanın en saygın ülkelerinden biri haline getirmek amacıyla hazırlanan ve TBMM tarafından da kabul edilerek 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak sisteme ilişkin geniş açıklamalarda bulunmak üzere Sayın Başbakanımız Yıldırım Ardahan'a gelecek. Ayrıca ilimizde yapılması planlanan dev yatırımların ve önemli projelerin müjdesini de vermiş olacak.'

Baydar, Ardahan ve Ardahanlılar olarak Yıldırım'ı en iyi şekilde karşılamak için şimdiden hazırlıklara başladıklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA