TÜMSİAD İzmir'e MODEKO'da Yoğun İlgi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) İzmir Şubesi, 1-5 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası MODEKO 28. İzmir Mobilya Fuarı’na destekleyici kuruluş olarak katıldı.

TÜMSİAD İzmir'e MODEKO'da Yoğun İlgi
Fuar İzmir’de düzenlenen ve 32 ülkeden 25 bine yakın ziyaretçinin katıldığı fuarda hem TÜMSİAD çalışmaları aktarıldı hem de TÜMSİAD üyeleri ayrılan özel alanlarda ürünler sergilenerek tanıtım gerçekleştirdi.

Fuarda TÜMSİAD standına yoğun ilgi gösteren katılımcıların yanı sıra ziyaretçiler de standı bir an olsun boş bırakmadı. Pakistan Genel Başkanı Aneesİqbal ve Pakiskan TÜMSİAD üyeleri, EUBA Sweden Başkan Yardımcısı İrfan Yılmaz, TÜMSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ege Bölge Başkanı Mehmet Ceylan , AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve çevre illerden birçok üye standı ziyaret etti.

Başkan Çoruk’tan istihdam çağrısı

Öte yandan TÜMSİAD İzmir Şube ekibi de diğer katılımcı stantları gezerek dernek faaliyetleri hakkında bilgi aktarıp sektörel görüş alışverişlerinde bulundu.

Fuar hakkında değerlendirme yapan TÜMSİAD İzmir Şube Başkanı Erkan Çoruk, “Ülkemiz ekonomisine, sektöre, katılımcı ve ziyaretçilerine önemli katkılarda bulunan bu tür fuarların artarak devam etmesini umuyorum. Buradan da firmalara istihdam çağrısında bulunuyorum ve yatırımlarına ara vermeden devam etmelerini talep ediyorum” dedi.

Yoğun ilgi gösterilen fuar’da katılımcılar, bir liman kenti olan İzmir’ de mobilya sektörünün son trendlerini sergilediler ve 5 gün boyunca yeni işbirliği olanakları yakaladılar.
Kaynak: İHA