Batman'da Şiir Okuma Yarışmasında Birinciler Belirlendi

Batman’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Vatan sevgisi" temalı şiir okuma yarışması düzenlendi.

Batman'da Şiir Okuma Yarışmasında Birinciler Belirlendi
Batman Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan yarışmada, 14-17 ve 18-24 yaş gruplarında kız ve erkek olmak üzere 4 farklı kategoride gerçekleştirildi.

Batman Gençlik Merkezi’nde 24 kişinin katıldığı yarışmada, Sakarya, Vatan Sevgisi, Vatan Türküsü, Bayrak Şiiri gibi şiirler seslendirildi. Yarışma sonunda, 14-17 yaş kızlar kategorisinde Merve Ezgi Üce, 14-17 yaş erkekler kategorisinde Yusuf Ortaç, 18-24 yaş kızlar kategorisinde Esra Atay, 18-24 yaş erkekler kategorisinde ise Veysi Aslan birinci oldu. Birinciler 5 Nisan’da kendi kategorilerinde yapılacak olan bölge birinciliği için Gaziantep’e gidecek. Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı gençlik merkezinde görevli Gençlik Koçu Özden Mansur, bölge birincilerinin ise Mayıs ayında gençlik haftası kutlamaları kapsamında Ankara’da yapılacak olan Türkiye birinciliği için yarışacağını söyledi.

Kaynak: İHA