Başkan Akgül Esnafla Biraraya Geliyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçe sınırları içerisinde hizmet veren esnafla kahvaltıda bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinliyor.

Başkan Akgül Esnafla Biraraya Geliyor
Kahvaltı programlarından ilki Abidinpaşa Mahallesi’nde bulunan Lale Restoran’da gerçekleştirildi.

Programa Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Asım Gündüz, Dereboyu, Mehmet Ali Altun ve Mamak Caddeleri üzerinde ve çevresinde faaliyet gösteren esnafın katıldığı programda konuşan Akgül, "İnsanın olduğu her yerde sorunlar olacaktır muhakkak. Bir yerde ne kadar güçlü bir iletişim varsa sorunlar da o kadar kolay çözülür. Dönem dönem gerçekleştirdiğimiz esnaf buluşmaları bu kez kahvaltı programlarıyla gerçekleşecek" dedi.



"Esnafımız kendisine tanınan haklardan yararlanmalı"

Esnaf buluşmasında konuşma yapan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, "Bizler esnafız. Dili, dini, rengi, inancı ne olursa olsun dükkanımıza gelen herkese hürmet ederiz. Esnafımız kendisine tanınan haklardan yararlanmalı. KOSGEB gibi kurumlar tarafından verilen krediler gerekli çalışmalar yapılarak kullanılmalı. Ömrümün önemli bir kısmını Mamak’ta geçirdim. Başkanımız esnaf dostu bir başkan ve bizlere Mamak Belediyesinden hiçbir şikayet gelmiyor. Bizlere her arenada desteğini gösteriyor" dedi.



Vatandaş da kazanır esnaf da kazanır

Yaklaşan referandum öncesinde istikrarın önemine de değinen Akgül, "Önümüzdeki referandum sürecinden ülkemizin güçlenerek çıkacağına inanıyoruz. İstikrarın olduğu yerde vatandaşta kazanır esnafta kazanır" ifadelerini kaydetti.

Akgül, kahvaltı programında esnafın çeşitli konulardaki sorularını da cevapladı.
Kaynak: İHA