Antalya Platformu'ndan Türel'e Ziyaret

Antalya'daki 30 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Antalya platformu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Platformu Dönem Başkanı Metin Doğan ve dernek başkanlarının katıldığı ziyarette kentle ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Antalya Ulu Cami Projesi ile ilgili bir sunumun da yapıldığı ziyarette Başkan Türel, platform üyelerinin sorularını yanıtladı.

Türel'i 23 Mart'ta düzenleyecekleri 'Bir'den Bize Kardeşlik' konulu panele davet eden Doğan, STK'larla işbirliğine verdiği önem ve desteklerden dolayı Başkan Türel'e teşekkür etti.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Türel, şunları kaydetti:

'Kadınlar plajımızda 5 yıldızlı otel konforunda kadınlarımıza hizmet veriyoruz. Alanya Uğrak, Finike ve Topçam’da 3 kadınlar plajı daha oluşturuyoruz. Uğrak'ta çalışmalarımız hızla sürüyor. Finike’ye de bir tane yapacağız. Hatta Elmalı'dan Finike’deki kadınlar plajına her gün ücretsiz otobüs seferleri koyacağız. Kadınlarımızdan gelen talep üzerine Topçam'ın bir köşesinde ücretli bir kadınlar plajı yapacağız. Antalya’da 4 kadınlar plajı olacak.'

Referandumla ilgili görüşlerini de açıklayan Türel, şöyle devam etti:

'Evet çıkarsa, devletin daha hızlı kalkınmasını sağlayacak, senelerdir ayağına çelme takmak isteyenlerin artık oyun dışında kısmen de olsa kalmasını sağlayacak bir tercih olacak. Artık koalisyon diye bir şey kalmayacak. Büyüme hızlanacak.'

Ziyaret sonunda, Antalya Platformu Başkanı Doğan, Türel'e Ayetel Kürsi yazılı tablo hediye etti.

Kaynak: AA