Vali Güvençer, Erbakan Vakfı Ve Tarım İşçileri Taşıyıcılar Derneğini Ağırladı

Erbakan Vakfı Manisa İl Temsilcisi Ahmet Duman ve yönetimi ile Soma Tarım İşçileri Taşıyıcılar Derneği Başkanı İbrahim Ersoy ve yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Vali Güvençer, Erbakan Vakfı Ve Tarım İşçileri Taşıyıcılar Derneğini Ağırladı
Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Erbakan Vakfı Manisa İl Temsilcisi Ahmet Duman, vakfın Manisa’da yeni kurulma aşamasında olduğunu belirterek, “Sayın valimizi bilgilendirmek, kendilerinin tecrübelerinden yararlanmak için geldik. Derneğimiz Ankara’da kuruldu, bugüne kadar diğer illerde örgütlendi ama Manisa’da yeni örgütlenme çabası içerisindeyiz. Derneğimizin amacı Sayın Erbakan’ın fikirlerini, ideolojisini, davasını halka tanıtmak ve Türkiye’ye yaptıklarını, yapmak istediklerini anlatmak” diye konuştu.

Vali Güvençer de ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Soma Tarım İşçileri Taşıyıcılar Derneği Vali Güvençer’e sorunlarını anlattı

Soma Tarım İşçileri Taşıyıcılar Derneği Başkanı İbrahim Ersoy ve yönetimi de Vali Güvençer’i ziyaret etti. Vali Güvençer’in kendilerini kabulü nedeniyle teşekkür eden Ersoy, “Mevsimlik işçi taşıyan arkadaşlarımızın sorunlarını iletmek üzere geldik. Büyük bir oranda istihdam yapan bu arkadaşlar (J) plakaları olmadığı için iş yapamıyorlar. (J) plaka almak da çok masraflı ve kısa süreli iş yaptıklarından bu konuda mağduriyet yaşıyorlar. Bu mağduriyetimizin giderilmesini, sorunlarımıza çare ve çözüm bulunmasını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Güvençer de ziyaretleri içinde teşekkür ederek, ilgili mevzuatlar kapsamında konuyu değerlendirerek yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.

Kaynak: İHA