Vali Çakacak, Kaymakam Şahin Ve Müftü Coşkun'u Ziyaret Etti

İçel Valisi Özdemir Çakacak, Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ile Müftü Dursun Ali Coşkun’a ’hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.

Vali Çakacak, Kaymakam Şahin Ve Müftü Coşkun'u Ziyaret Etti
Çakacak, ilk ziyaretini, İçişleri Bakanlığının 1 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi çerçevesinde, Bursa Vali Yardımcısı iken Toroslar Kaymakamlığına atanan Ahmet Hikmet Şahin’e gerçekleştirdi. bulundu.

Kaymakamlık Hizmet Binası önünde Kaymakam Şahin ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Çakacak, personelin Regaip Kandilini tebrik etti. Çakacak, burada yaptığı konuşmada, Kaymakam Şahin’in mülki idare amiri olarak daha önce görev yaptığı il ve ilçelerde yürüttüğü başarılı çalışmaları Toroslar Kaymakamı olarak da sürdüreceğine olan inancını dile getirdikten sonra yeni görevinde başarılar diledi.

Daha sonra ilçe kurum amirleriyle bir araya gelen Çakacak, ilçenin halihazırdaki durumu, yatırım ve projeler hakkında Kaymakam Şahin ve müdürlerden bilgi aldı.

Müftülük ziyareti

Vali Özdemir Çakacak, daha sonra Mardin İl Müftüsü olarak görev yapmakta iken İçel İl Müftülüğüne atanan ve 16 Ocak 2017 tarihinde görevine başlayan Dursun Ali Coşkun’u ziyaret etti.

İl Müftüsü Coşkun ile müftülük personelleri tarafından karşılanan Vali Çakacak, ilk olarak büroları gezdi. Personelle yakından ilgilenen ve Regaip Kandilini tebrik eden Çakacak, onlarla bir süre sohbet etti. Çakacak, burada yaptığı konuşmada, İl Müftüsü Coşkun’un daha önceki görev yerlerinde gösterdiği başarılı çalışmaları İçel’de de sürdüreceğine olan inancını dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi.

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göstermiş olduğu nezaketten dolayı Vali Çakacak’a şükranlarını sunduktan sonra, müftülük olarak yürütmekte oldukları çalışmalar ve önümüzdeki dönemde planladıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Kaynak: İHA