THY İle Edremit-İstanbul Uçuşları Başladı

Türkiye’nin dört bir yanındaki 49 uçuş noktasıyla yurt içinde en çok noktaya uçan Türk Hava Yolları, İstanbul Atatürk Havalimanı ile Edremit Koca Seyit Havalimanı arasında planladığı seferlerine başladı.

THY İle Edremit-İstanbul Uçuşları Başladı
İstanbul-Edremit arasında başlayan seferler özellikle sıcak yaz günlerinde Edremit’in denizini ve doğasını keşfetmek isteyenler için ayrıcalık sunan bir tercih olacak. Airbus A 321 tipi uçak ile yapılan ilk seferde yolcular kırmızı halı ile karşılandı. Daha sonra yeni hat için uçak önünde AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, THY Satış ve Pazarlama Daire Başkanı Halil İbrahim Polat, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Koca Seyit Hava Limanı Müdürü Mehmet Kaya tarafından açılış kurdelesi kesti.

Türk Hava Yolları Satış ve Pazarlama Daire Başkanı Halil İbrahim Polat “Cuma ve Pazar günü olarak başlayacağımız İstanbul-Edremit-İstanbul seferlerimiz Ramazan ayından hemen önce 17 Haziran 2017 itibariyle haftanın her günü karşılıklı olarak icra edilecektir. Seferlerimiz bölgenin turizm ihtiyaçları doğrultusunda İstanbul’dan kalkış saati olarak 13.25 ve Edremit’ten kalkış olarak ise 15:25 olarak belirlendi” dedi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ise İstanbul Atatürk Hava Limanı ile Edremit arasındaki uçuşların bölge turizmine büyük bir ivme kazandıracağının altını çizdi.
Kaynak: İHA