Tanı'ya Dört Ödül Birden

Tanı, Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından gerçekleştirilen Doğrudan Pazarlama Ödülleri töreninde 4 ödüle birden layık görüldü Tanı Genel Müdürü Varlık: 'Aldığımız ödüller aynı zamanda müşteri ilişkileri yönetiminin gücü kullanılarak doğru kişilere doğru zamanda gidildiğinde alınan sonuçların ne kadar başarılı olduğunun da göstergesi'.

Koç Topluluğuna bağlı 15 yıldır web, mağaza ve mobil platformlarda müşteri odaklı entegre pazarlama çözümleri ve danışmanlık hizmetleri sunan Tanı, Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD) tarafından gerçekleştirilen Doğrudan Pazarlama Ödülleri töreninde 4 ödüle birden layık görüldü.

Tanı açıklamasına göre, bu yıl 11’inci kez gerçekleştirilen ödül töreninde Ford 'Aracınız Yeni Bir Ford Gibi Kokmayalı Uzun Yıllar Olmadı Mı?' ile 'Doğrudan Postalama' ve 'Sadakat Uygulamaları' kategorilerinde birincilik ödülünü alan Tanı, Forever New’ın 'Yıldız Olmaya Hazır Mısın?' projesiyle 'Doğrudan Postalama' ve 'Sadakat Uygulamaları' kategorilerinde ise üçüncülük ödülünü kazandı.

Ford projesinde amaç, yeni araç alım zamanı yaklaşan müşterilerle duygusal bağ kurarak, Ford’un showroomlarında ve araçlarında standart olarak sunduğu 'Ford Kokusu'nu adreslerine göndermek ve müşterilerin en güçlü duyularını harekete geçirmekti.

Kampanya sonucunda, 2016 yılında yapılan diğer CRM kampanya sonuçlarına nazaran 7 kat yüksek dönüş oranı elde edildi.

Giyim perakendesi web sitesi Forever New projesinde ise pasifleşen değerli segment müşteriler analiz edildi. Amaç ilgili kitleyi geri kazanıp, Forever New için önemli olduklarını hissettirmekti. Hayata geçirilen kampanyanın sonucunda yüzde 100 geri dönüş sağlandı ve ilgili hedef kitle aktif hale getirildi.

- 'Kazandığımız ödüllerle güç toplamaya devam edeceğiz'

Doğrudan pazarlama uygulamalarının kalitesini artırmayı hedefleyen ve uzun yıllardır sektörün gelişimine katkıda bulunan yaratıcı ve ölçülebilir pazarlama projelerini ödüllendiren Doğrudan Pazarlama Ödüllerinde Tanı adına ödülleri ilgili proje ekipleri aldı.

Açıklamada ödüllere ilişkin görüşlerine yer verilen Tanı Genel Müdürü Hülya Varlık, 'Sektörümüzde 15 yılı geride bırakan Tanı olarak müşteri odaklı ve 360 derece bakış açısıyla bütünsel hizmet anlayışımızı sürekli geliştirmek, inovatif yaklaşımımızı daima kuvvetli kılmak adına büyük çaba sarf ediyoruz. Ortaya koyduğumuz vizyonla sadece kendi müşterilerimize değil; onların müşterileri için de değer yarattığımıza inanıyoruz.

Aldığımız bu ödüllerle birlikte ulusal ve uluslararası toplam ödül sayısını 23’e yükselttik. Aldığımız ödüller aynı zamanda müşteri ilişkileri yönetiminin (CRM) gücü kullanılarak doğru kişilere doğru zamanda gidildiğinde alınan sonuçların ne kadar başarılı olduğunun da bir göstergesi. Kazandığımız ödüllerle daha iyinin peşinde koşmak adına güç toplamaya devam edeceğiz.' değerlendirmesini yaptı.
Kaynak: AA