Öğretmenevleri Kapalı Pazarı'nda Kuralar Çekildi

Konyaaltı Belediyesi tarafından Öğretmenevleri Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazar yerinin yer tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi.

Öğretmenevleri Kapalı Pazarı'nda Kuralar Çekildi
Öğretmenevleri Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda 116 üretici toplam 260 pazarcı esnafı tezgah kuracak. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda yapılan kura çekimi ile pazarcı esnafının yerleri belirlendi.

Noter huzurunda yapılan kura çekimine Konyaaltı Belediyesi Başkan Vekili Cansel Tuncer, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Çetin ile Antalya Semt Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Tevfik Terlik, Mustafa Koç ve Mustafa Öztürk katıldı.

Konyaaltı Belediyesi Başkan Vekili Cansel Tuncer, Öğretmenevleri Kapalı Semt Pazarı ile son derece modern bir kapalı pazarı daha bölgeye kazandırdıklarını söyledi.

Yapılan kura çekimi ile yer tahsisi işlemini de tamamlamış olduklarını dile getiren Cansel Tuncer, 5 Nisan Çarşamba günü kurulacak olan pazarın, esnaf ve vatandaşa şimdiden hayırlı olması dileklerinde bulundu.

3 bin metrekare alan üzerine kurulan Öğretmenevleri Kapalı Semt Pazarı içersinde zabıta hizmet binası, duyurular için özel ses sistemi, pazarcı esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların güvenliği için kamera sistemi, tuvalet ve çay ocağı yer alıyor.
Kaynak: İHA