'Mangal Park' Adanalının Hizmetine Giriyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, önümüzdeki günlerde Mangal Park’ın açılışını yapacaklarını bildirdi.

'Mangal Park' Adanalının Hizmetine Giriyor
Geçtiğimiz günlerde satranç temalarının bulunduğu 13,5 dönümlük alanda Satranç Park’ın açılışını gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri Mahallesi’nde, Adanalıların sosyal hayatını sürdürebileceği, ailesiyle mangalını yakabileceği, pikniğini yapabileceği ve iş stresini atabileceği güzel bir park oluşturduklarını söyledi.

Mangal Park adını verdikleri parkın yapımının tamamlandığını belirten Çetin, önümüzdeki günlerde, vatandaşlar ile birlikte açılışını gerçekleştireceklerini kaydetti.

Mangal Park’ta, hem çocukların güzel bir gün geçirebileceğini, hem de ailelerin yanlarına mangal almadan gelip, kebaplarını yapabileceği güzel bir ortam oluşturulduğunu ifade eden Başkan Çetin, "Bu projemizde, halkımızın birbirleriyle kaynaşmasını ve uzak bölgelere gitmeden, yeşil alan içerisinde, huzurlu, mutlu bir gün geçirebileceği ortam hedefledik. Halkımızın büyük ilgi göstereceğini umut ettiğimiz projemizin açılışını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz" diye konuştu.



İlgi çeken projeler

Çukurova’daki kişi başına düşen yeşil alanın, Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu vurgu yapan Başkan Çetin, buna rağmen ilçeyi yeşillendirmek ve çağdaş, modern, daha yaşanılabilir bir kent oluşturmak için yeni projelere imza attıklarını kaydetti.

Turunç Sokağı, Gökkuşağı Sokağı, Satranç Park, Mangal Park ve yakın zamanda yapımı başlayacak olan Çanakkale Şehitler Parkı gibi konsept projelerle, sıradan park yapımlarının dışına çıktıklarını belirten Başkan Soner Çetin, "Yaptığımız tüm hizmetlerde farkındalıklar oluşturuyoruz. Halkımızın alışılagelmiş hizmetler yerine, böyle anlam yüklü projelere daha çok ilgi gösterdiğini görünce, biz de tüm hizmetlerimize bu farkındalığı yansıtmaya çalışıyoruz. Halkımızdan aldığımız güç ve yetkiyle, Çukurova’yı daha da güzelleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA