Kayserigaz Kayif'de

Kayserigaz yetkilileri, Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nda(KAYİF) iş arayan ve staj yapmak isteyen ziyaretçilere şirketin sunduğu imkanlarla ilgili bilgi verdi.

Kayserigaz Kayif'de
13 yıldır enerji sektöründe faaliyet gösteren Kayserigaz, katıldığı projelerle vatandaşlarla yüz yüze iletişimde bulunmaya devam ediyor. Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü öncülüğünde, Erciyes Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin katılım ve destekleri ile düzenlenen fuarın açılışını Kayseri Valisi Süleyman Kamçı gerçekleştirdi. Fuara katılım sağlayan Kayserigaz, KAYİF’de iş arayan vatandaşlara ve staj yapmak isteyen öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu. İki gün süren fuar boyunca, Kayserigaz standını bini aşkın vatandaş ziyaret etti.

Kayserigaz İnsan Kaynakları ve Strateji Müdürü Hatice Berk yaptığı açıklamada; “Katılım sağladığımız Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Kayserigaz’ın genç ve dinamik kadrosuna, yetenekli yeni çalışma arkadaşları dahil etmeyi amaçladık. İki gün süren fuar kapsamında bini aşkın ziyaretçi ile yüz yüze görüşülerek bilgilendirmelerde bulunuldu. Kayserigaz’a değer katacak IK faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA