Kayseri'deki Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında FETÖ Operasyonu Açıklaması 15 Gözaltı

Kayseri’de Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda 15 kişi Baylock kullandıkları gerekçesiyle yakalanarak gözaltına alındı.

Kayseri'deki Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında FETÖ Operasyonu Açıklaması 15 Gözaltı
Edinilen bilgiye göre KOM Şube Müdürlüğü tarafından Kayseri’de bulunan kurum ve kuruluşlar ile ilgili yapılan FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında Bylock programı kullanıcısı oldukları anlaşılan şüphelilere yönelik olarak 3 gün önce operasyon gerçekleştirildiği öğrenildi.

Yapılan operasyonda Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan M.İ. ve F.K., İl Defterdarlığından S.K., Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan S.F.S., M.G.U., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden F.K. ve M.C., İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden O.K. ve H.A., KOSGEB’den E.M.B., Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü’nden M.B.Y., Abdullah Gül Üniversitesi’nden S.S., S.E., DSİ 12. Bölge Müdürlüğü’nden S.A. ile Adana İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Üsteğmen B.E. yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar, doktor kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA