Hüseyin Kocabıyık: Hayır çıkarsa darbe olur

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması sürecini değerlendiren Ak Parti Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, referandumda 'hayır' çıkması durumunda darbeler döneminin süreceğini söylerken "Hayır çıkarsa darbe olur." dedi.

Hüseyin Kocabıyık: Hayır çıkarsa darbe olur
Hüseyin Kocabıyık: Hayır çıkarsa darbe olur
Beyaz Tv'de Türker Akıncı'nın sunduğu 'Ne Var Ne Yok' programına canlı yayın konuğu olan Ak Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık çarpıcı açıklamalarda bulundu.

EVET ÇIKMAZSA...

Bu ülkede 16 Nisan'da 'evet' çıkmazsa belirli periyotlarla darbe yine olur. Ekonomik krizler de darbeler de belirli periyotlarla olur. 1960, 1980, 1994, 2007, 2013 ve 2016 işte size kronoloji. Her on senede bir darbe olmuş. 2016'da 'evet' çıkmazsa 2026'da bir darbe daha var. 15 Temmuz'da ki korkunçtu, bilmiyorum o nasıl olur.

ERDOĞAN'IN GÜCE Mİ İHTİYACI VAR?

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olur. Bu sistem genetiği bozulmuş bu vesayetçi bozuk düzen FETÖ ve darbe üretiyor. Tayyip Erdoğan gibi kudretli bir Başbakan ve Cumhurbaşkanı olmasına rağmen bunu üretiyor. Tayyip Erdoğan'ın güce mi ihtiyacı var? Ne zaman seçime girse seçimi yine kazanacak. Neden bu sistemin değişmesini istiyor? İnsanlar bunu bir düşünsün.

HAYIR ÇIKARSA DARBELER SÜRECİ DEVAM EDER


Sistemin bütün deliklerini tıkayacak bu darbecilerin, bu FETÖ'cülerin önünü tıkayacak bir mekanizma içeriyor bu sistem. Hayır çıkarsa bu darbeler süreci devam eder. Değiştirmek istediğimiz sistemin ürettiği şeyler bunlar. Bu sistem bu tür yapıların oluşmasını zorluyor ve darbe yapmasını zorluyor. Bu sistem 61 anayasası ve 27 Mayıs'la vesayetçi bir sistem olarak kurulmuş. Millet düşmanı bir sistem olarak kurulmuş ve 12 Eylül'de bunu tahkim etmiş. Şimdi değiştirmeye çalıştığımız da bu.