Fenerbehçe'den Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a Ziyaret

Yenimahalle Belediyesi, Atatürk’ün Fenerbahçe’yi ziyaretinin 99’uncu yıl dönümü kutlamalarına ev sahipliği yapacak. 2 Mayıs’ta gerçekleşecek organizasyonda Fenerbahçeliler Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde buluşacak.

Fenerbehçe'den Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a Ziyaret
Fenerbahçe Spor Kulübü Ankara Şubesi Başkanı Zafer Tankal ve Şube Müdürü Haluk Ergin, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuklarıyla spor üzerine sohbet eden Yaşar, Yenimahalle Belediyesinin sporun başkenti olduğunu ifade ederek, “Şimdi Yunus Emre Mahallemize inşa edeceğimiz Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi 25 milyonluk dev bir yatırım olacak. Bu kompleksten tüm spor kulüpleri istifade edebilecek. 14 bin 850 metrekare kapalı alana sahip olacak Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi, her türlü salon sporunun yapılabileceği bir yer olacak. Bunun yanında ilçemize kazandırdığımız Hasan Doğan Stadı ve Batıkent Semt Sahası ile de ilçe halkımıza ve spor kulüplerine hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.



Yenimahalle’de anlamlı kutlama

Fenerbahçe Spor Kulübü Ankara Şubesi Başkanı Tankal ise Yenimahalle Belediyesinin spora yaptığı yatırımlardan övgüyle söz ederek Atatürk’ün Fenerbahçe’yi ziyaretinin 99’uncu yıl dönümünü Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde kutlayacaklarını söyledi.

2 Mayıs’ta gerçekleşecek organizasyon hakkında bilgiler veren Tankal, Yaşar’a bu anlamlı güne yapacağı ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA