Başkan Altay, Ferhuniye Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Ferhuniye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Altay, Ferhuniye Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Selçuklu’da Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Ferhuniye Mahallesi oldu. Başkan Altay Cuma Namazı sonrası vatandaşlarla görüştü. Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Altay, gelen istek ve önerileri de dinledi. Programa AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

“Bereketin, muhabbetin, sabrın, birlik ve beraberliğin zamanı üç aylara kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizi, mazlum coğrafyaları ve tüm insanlığı kuşatmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Üç ayların içinde bulunan kandil geceleri af ve mağfiret geceleri olmakla beraber akraba, komşu ve dostlarla olan ilişkilerin tekrar gözden geçirilmesi, küskünlüklerin unutulması için önemli bir fırsattır. Mübarek üç ayların hemşehrilerimiz ve tüm İslam coğrafyasında hidayet, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yürütülen belediye hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Altay, “Selçuklu’yu eğitimden kültüre, spordan altyapı çalışmalarına kadar her alanda geliştirmeye gayret gösteriyor, Türkiye’ye model belediye olmaya devam ediyoruz. Üç aylar, Selçuklu’da bereketi ile birlikte başladı.

Açılışını gerçekleştirdiğimiz 7 kütüphane ile kütüphane sayımızı 29’a çıkardık. Tüm hemşehrilerimizi kütüphanelerimize davet ediyorum. Yine hizmete aldığımız toplam değeri yaklaşık 22 milyon TL olan 76 iş makinesi ile amacımız siz değerli hemşehrilerimize yakışan hizmeti sunmak. Mutlu ve huzurlu bir Selçuklu için gayretle çalışıyoruz” diye konuştu.

Vatandaşların referandum ile ilgili sorularını da yanıtlayan Başkan Altay, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile istikrar gelecek. İstikrar ise büyük Türkiye’nin habercisidir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA