Başarılarını Başkan Köksoy'la Paylaştılar

İl Genelinde Okul Sporları Halk Oyunları dalında bir ’inci olan Şehit. Uz. Çvş. İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Metin Çoban ve öğrencileri ile birlikte Belediye Başkanı Faruk Köksoy’u makamında ziyaret etti.

Başarılarını Başkan Köksoy'la Paylaştılar
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köksoy, şöyle konuştu; “Birçok sporcumuza halk oyunları ekiplerine, satranç sporcularına imkanlarımız doğrultusunda destek verdik. Çünkü burası halkın kurumu ve biz bu şehirde yaşayanlara hizmet etmek durumundayız.

Belediyemizin web ve sosyal medya hesaplarını takip etmenizi istiyorum. Çünkü çok güzel hizmetler oluyor. Bunlar bilinmediği zaman bir anlamı olmuyor. O yüzden yapılan ve kazanılan her şeyi görmek lazım. Memleketimizin kendi değerlerini, milletimizin ve vatanımızın gerçek potansiyelini öğrenemezsek başkaları bizi başka şeyler öğretir. Kendi bilgimize sahip olmak zorundayız. İnanın çocuklar, tarih ve coğrafya birbiriyle örtüşür, kopmaz. Tarihi ve coğrafyayı tanımak zorundayız.”

Ayrıca Türkiye Halk Oyunları Federasyonu bölge hakemlerince halk oyunlarına desteklerinden dolayı Sebattın Arabul, aracılığıyla Başkan Köksoy’a plaket sunuldu.
Kaynak: İHA