AÜ'den Tekerlekli Sandalye Bağışı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi, Üniversite Hastanesine Tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

AÜ'den Tekerlekli Sandalye Bağışı
Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Ekoloji Kulübü, sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında Akdeniz Üniversitesi Hastanesine tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen tekerlekli sandalye teslim törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Can Ertekin, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı, Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Topkaya, Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Şule Orman, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Funda Sarı, Uzman Huriye Oğuz ve Ekoloji Kulübü öğrencileri katıldı.

Sandalye teslim töreninde Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Can Ertekin, “2010 yılından buyana sürdürdüğümüz sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında tonlarca mavi kapak toplayarak 100’ün üzerinde tekerlekli sandalye ve iki akülü araç temin ettik ve bu tekerlekli sandalyeleri hem ihtiyaç sahiplerine hem de Üniversite Hastanemize teslim ettik. Bugün de temin ettiğimiz 10 sandalyeyi hastanemize teslim ediyoruz” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar da, “Kapakların tek tek toplanarak tekerlekli sandalye elde edilmesinin arkasında büyük bir emek ve özveri var. Hastalarımız için oldukça önemli olan bu tekerlekli sandalye bağışından dolayı öğrencilerimize ve AKÇAM ailesine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA