Alman FETÖral Meclis.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), FETÖ’ye yönelik harekete geçti. Almanlar’a kanlı örgütle ilişkisi bulunan kişilerin ismini verdi! Ancak Almanya, Türkiye’ye yardımcı olmak yerine hainleri korumayı seçti. Üstelik MİT’i suçlu ilan etti. Türk istihbaratının hazırladığı listede ise Alman Federal Meclisi’nin Sosyal Demokrat Partili (SPD) milletvekili Michelle Müntefering ile Merkel’in partisinden bir kadının da olduğu belirtildi! .

Alman FETÖral Meclis.
Alman FETÖral Meclis.
Almanya, Türkiye düşmanlığında sınır tanımadı. Bunun için Türkiye'ye saldıran hainleri bile korumaya aldı. Terör örgütleri PKK, DHKP-C'nin ardından FETÖ'yü de kendine dost yaptı! Kaçan FETÖ'cülerin pek çoğu Almanya'ya sığındı. Bunun üzerine Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), düğmeye bastı. MİT, FETÖ'yle bağlantısı olan 300 kişi ile 200 kuruluşun ismini Alman Dış İstihbarat Servisi BND'ye verip gerekli işlemlerin yapılmasını vurguladı. Ancak BND, Türk istihbaratına yardımcı olmak yerine FETÖ'cü hainlere destek sağladı. Üstelik BND Başkanı Bruno Kahl, FETÖ'ye övgüler yağdırdı! 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminin ardında FETÖ'nün olmadığını söyleyerek korkunç bir açıklama yaptı. Almanlar'ın MİT'in listesine kızmasının nedeni de ortaya çıkmaya başladı! Çünkü listede FETÖ'yle iç içe olan Almanlar da vardı.

'İYİ İLİŞKİLER İÇİNDELER'

O listede, Alman Federal Meclisi'nin Sosyal Demokrat Partili (SPD) milletvekili Michelle Müntefering'in adının yer aldığı ortaya çıktı. Listede Başbakan Merkel'in partisinden de bir kadın milletvekilinin olduğu anlaşıldı. İki Alman vekilin isminin MİT'in dosyasındaki 10 numaralı tabelada 'Gülen hareketiyle iyi ilişkiler içindeki güç merkezleri' başlığı altında olduğu ortaya çıktı. Müntefering'in, Alman Emniyeti tarafından bilgilendirildiği açıklandı. Müntefering'in ise Türkiye ile önemli teması vardı. Çünkü Müntefering, Alman-Türk Parlamenterler Grubu Başkanı'ydı!

HİÇİŞLERİ BAKANI!

Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Türkiye'ye destek vermek yerine MİT'i hedef seçti. Maiziere, Türkiye'nin Almanya'da istihbarat çalışması yapmasını provokasyon olarak niteledi! Bununla da kalmayan Thomas de Maiziere, Federal Savcılık'ın MİT hakkında soruşturma başlatmasını olumlu karşıladığını söyledi..