Ünver'den Halk Otobüsü Ve Okul Servis Yöneticilerine Ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’de faaliyet gösteren Nevşehir Özel Halk Otobüsleri ile okul servislerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

Ünver'den Halk Otobüsü Ve Okul Servis Yöneticilerine Ziyaret
Nevşehir Özel Halk Otobüsleri Durak Başkanı Yaşar Esen ve durak çalışanı şoförlerini ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bir süre sohbet etti.

Durak çalışanlarının şehir içi taşımacılıkta önemli bir görev yerine getirdiğini belirten Ünver, halkın ulaşım hizmetlerinden sistemli olarak yararlandırılması yönünde vatandaş-şoför işbirliğinin en üst düzeyde ortaya konulmasının hizmet kalitesini de artıracağını kaydetti.

Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Özel Halk Otobüsleri Durak Başkanı Yaşar Esen’ de ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, her zaman Nevşehir Belediyesi ile sıkı bir işbirliği içerisinde olduklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha sonra da Nevşehir’de okul servisi hizmeti sunan yönetici ve şoförlerle de bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.
Kaynak: İHA