Şehzadeler'den Vatandaşlara 2 Bin Adet Lale Soğanı

Şehzadeler Belediyesi Regaip Kandili dolayısıyla kurduğu stantta vatandaşlara 2 bin 500 adet lale soğanı hediye etti.

Şehzadeler'den Vatandaşlara 2 Bin Adet Lale Soğanı
15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda stant kuran Şehzadeler Belediyesi, vatandaşların Regaip Kandilini kutlayarak lale soğanı dağıttı.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Berk İçelli, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç da standı ziyaret ederek, vatandaşların kandilini kutladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Belediye olarak baharın gelişi ile birlikte Şehzadelerimizin dört bir yanına 32 bin adedi lale soğanı olmak üzere nergis, sümbül ve çiğdem gibi 100 bin adet çiçeği toprakla buluşturuyoruz. Bugün de burada hem vatandaşlarımızın kandilini tebrik ediyor, hem de vatandaşlarımıza 2 bin 500 adet lale soğanının dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve beraberindekiler 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı dolduran vatandaşlara 2 bin 500 adet lale soğanını hediye ettiler.
Kaynak: İHA