Sarıgöl'ün Altyapısı Masaya Yatırıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Sarıgöl’e ziyaret düzenleyerek Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte MASKİ’nin ilçedeki çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Sarıgöl'ün Altyapısı Masaya Yatırıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesine düzenlediği programlarla altyapı konusundaki ihtiyaçları yerinde tespit ediyor. Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, MASKİ’nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği projelerle ilgili olarak ilçe Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ziyaret etti. MASKİ Şefi Veli Toktaş’ın da eşlik ettiği ziyarette, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin detaylar görüşüldü. Başkan Selçuk ile birlikte ilçenin mevcut kanalizasyon altyapısı durumunu ve ihtiyaçlarını istişare ettiklerini söyleyen Daire Başkanı Patel, ilçe merkezinde ve mahallelerde tamamlanan çalışmalarla bölgedeki vatandaşların kanalizasyon ve yağmur suyu sıkıntılarının çözüme kavuşturulduğunu ifade etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ilçede yürüttüğü projeler sayesinde altyapı sorunlarının adım adım aşıldığını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, “MASKİ Genel Müdürlüğümüzün değerli çalışmalarıyla ilçemizdeki altyapı ihtiyaçlarını bir bir gideriyoruz. Gerek kanalizasyon ve yağmursuyu, gerekse içme suyu ve dere ıslah konularında ne zaman bir sıkıntımız olsa geliştirdikleri projelerle bizlere çözüm ortağı oluyorlar. Bu noktada Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a da desteklerinden ötürü ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan aldığımız güçle görevlerimizi hizmet aşkıyla sürdürerek, hemşehrilerimize en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA