Karaman'da 'Mutluluğa Bir Oyuncakta Sen Ver' Kampanyası

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, ‘Mutluluğa Bir Oyuncakta Sen Ver’ sloganıyla oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Karaman'da 'Mutluluğa Bir Oyuncakta Sen Ver' Kampanyası
Karaman’da faaliyetlerine aralıksız bir şekilde devam eden gençlik merkezi ihtiyaç sahibi öğrencileri mutlu etmeye devam ediyor. Gençlik merkezi tarafın ‘Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver’ sloganıyla geçen yıl başlatılan oyuncak toplama kampanyasının bu yıl ikincisi düzenleniyor. Gençlik Merkezi tarafından çocukların zihinsel, kültürel, sosyal ve daha birçok açıdan gelişmesine katkıda bulunmak ve onları bir nebzede olsun mutlu edebilmek amacıyla geçen yıl merkeze bağlı Gülkaya köyünde eğitim gören öğrencilere ulaştırılmak üzere yaklaşık 350 oyuncak toplanmış ve düzenlenen programla oyuncaklar Gülkayalı öğrencilere teslim edilmişti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen kampanya hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, "Gençlik merkezimiz bünyesinde köydeki öğrencilerimize ulaştırılmak üzere başlattığımız oyuncak toplama kampanyasına herkes destek olabilir. İlla kullanılan oyuncak götüreceğiz diye bir kural yok. Dileyen herkes bizlere oyuncak ulaştırabilir ve bizlerde onların aldıkları oyuncakları köylerdeki küçük kardeşlerimize ulaştırmış oluruz. Bu da hem paylaşmayı hem de kaynaşmayı ön plana çıkaracaktır. Geçen yıl ilk kez Gülkaya köyümüzde gerçekleştirdiğimiz projemizle küçükte olsa öğrencilerimizin yüzünü güldürebilmenin mutluluğunu yaşadık. Duyarlı vatandaşlarımızdan isteğimiz, evlerde hiç kullanılmamış ya da az kullanılmış oyuncakları ihtiyacı olan çocuklarımız için Gençlik Merkezimizde kurulacak oyuncak toplama merkezine ulaştırmaları. Gereken ilgi ve alakayı gösterecekleri için şimdiden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA