Düzce Valisi Dağlı Akçakoca'da

Düzce Valisi Zülküf Dağlı, Akçakoca ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Vali Dağlı, ilk olarak 'Eğitime Yüzde 100 Destek' Projesi kapsamında Akçakoca'ya yaklaşık 5 milyon liralık okul yatırımı yapan sanayi kuruluşunu ziyaret etti.

Yapımı devam eden okulu ziyaret eden Vali Dağlı, Akçakoca ilçesinde devam eden yatırımları Kaymakam, Belediye Başkanı ile gezdiklerini söyledi

Okul yapımına katkı sağlayan bir sanayi kuruluşunu ziyaret ettiğini belirten Vali Dağlı,' İlk olarak hayırsever iş adamı Zeki Beyin protokol ile yapıma başladığı okulumuzu ziyaret ettik. Lise binası olarak 16 derslik olarak yapımına başlanıldı. Gördüğünüz gibi yüzde 70'i tamamlanmış. Belediye de çevre düzenlemesi yapılacak. Bittiğinde Akçakoca'mızın dört dörtlük medarıiftiharı çok güzel bir binaya dönüşecek. Ben Zeki Beye çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlara kabul etsin diyorum. Çok sağ olsunlar teşekkür ediyorum.' dedi.

Vali Dağlı okul yapımı ziyaretinin ardından bir diğer hayırsever iş adamı Kadir Pandul'u da ziyaret etti. Pandul ile sağlık ocağı ve okul için görüştüklerini söyleyen Dalı, 'Görüşmemiz olumlu geçti. Kendisinin bir sağlık ocağı yapma ve bir tane daha yapma niyeti var. Ayrıca bir okul yaptırma niyeti de var. Niyeti gerçekten ciddi. Kendisine de teşekkür ettik.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA