BEÜ Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve hayırsever Av. Ali Osman Odabaş’ın Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

BEÜ Hizmet Vermeye Devam Ediyor
Yenilenen Çocuk Hastalıkları Servisi ve Çocuk Cerrahisi Servisi’nde ziyarette bulunan Prof. Dr. Mahmut Özer ve Av. Ali Osman Odabaş tedavi gören hastalarla sohbetleri sırasında İstanbul’dan gelen bir annenin sözleri herkesi duygulandırdı: “Biz İstanbul’da oturuyoruz. Burada ailemi ziyarete geldiğim sırada çocuğum hastalandı ve BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edildik. Oğlum Çocuk Cerrahisi servisinde tedavi oldu ve bugün taburcu olacağız. Hastanede yattığımız süre boyunca başta doktorumuz Duygu Hanım olmak üzere tüm servis hemşireleri ve personelinden gördüğümüz güler yüzlü yaklaşımdan dolayı çok memnunuz. Böyle üst kalite bir hizmet almayı beklemiyorduk. İstanbul’da bu şekilde bir hizmet alamazdık. Çocuğumun başarılı tedavisi ve çocuk cerrahisi servisindeki herkesin yakın ilgisi yanında; kaldığımız yenilenmiş odanın da bizi evimizde hissettirdiğini belirtmek isterim. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Başka bir odada hasta ziyareti sırasında yatan çocuk hastanın yakını şunları söyledi: “Torunumun rahatsızlığını öğrenince Almanya’dan Zonguldak’a acilen geldim. Almanya’da yaşayan biri olarak buradaki Çocuk Hastalıkları Servisi’ni çok beğendim. Almanya’da dahi çocuklara yönelik bu derece tefriş edilmiş hastane odası görmedim. Ellerinize sağlık” dedi.

Yakın zamanda tüm servis odaları yenilenen Çocuk Hastalıkları ve Çocuk Cerrahisi Servisleri bölge halkına yeni ve güler yüzüyle hizmet vermeye devam ediyor.
Kaynak: İHA