Balkondan Kopan Parçalar Caddeye Düştü

İçel’in en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde bir apartmanın 3. katındaki balkondan kopan beton parçaları caddeye düştü. Günün her saati dolu olan caddeden o anda kimsenin geçmemesi olası bir faciayı önledi.

Balkondan Kopan Parçalar Caddeye Düştü
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Uysal Apartmanı’nda öğle saatlerinde meydana geldi. Binanın 3. katının balkonundan kopan beton parçaları caddeye düştü. Kentin en işlek caddelerinden biri olan ve günün her saati kalabalık olan caddede şans eseri parçaların düştüğü dakikalarda o bölgeden kimse geçmedi. Vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Ekipler olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, bölge şerit çekilerek yayaların geçişine kapatıldı. Ancak şerit çekilen bölgeden bazı insanların halen geçmeye çalışması pes dedirtti.

"Parçalar sık sık düşüyor"

Apartmanın altında iş yerleri bulunan esnaf, yetkililerden binayla ilgili çözüm bulunmasını istedi. Apartmanın en altında esnaflık yapan Dursun Oktay, "Ben yoktum ama yukarıdan, balkondan beton parçalar düşmüş. Baksana yıkılıyor, eski bina. Şans eseri kimseye bir şey olmamış. Orada oturan da bugün yoktu, geçen de yoktu. Bir yaşlı amca geçmiş ama son anda kurtulmuş. Parçalar sık sık düşüyor. Söyledik ama yapacak bir şey yok. Yetkililer şimdi de geldi şerit çektiler, gittiler. Polis de gitti. Ne olacak bu. İtfaiye de geldi gitti" dedi.

Kaynak: İHA