AK Parti'li Ataş, Akhisar Teşkilatı İle Buluştu

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Türkiye’yi 15 Temmuz’da işgal etmeye kalkan FETÖ terör örgütünün taraftarları bugün ’hayır’ cephesinde yer alıyorsa oturup düşünülmesi lazım" dedi.

AK Parti'li Ataş, Akhisar Teşkilatı İle Buluştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Manisa programı kapsamında Akhisar ilçesinde parti teşkilatıyla buluştu. AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli’nin eşlik ettiği Ataş, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Ataş, 16 Nisan’da yapılacak anayasa halk oylamasıyla ilgili konuştu.

Artık eski Türkiye’nin gerilerde kaldığına dikkat çeken Ataş, "Bu ülkeyi bölmek, parçalamak kendi arzu ve istekleri doğrultusunda bir devlet oluşturmak için bu ülkede 10 binlerce insanı katleden hain PKK terör örgütü mensupları bugün ’hayır’ diyorsa oturup düşünmesi lazım. Türkiye’yi 15 Temmuz’da işgal etmeye kalkan FETÖ terör örgütünün taraftarları bugün ’hayır’ cephesinde yer alıyorsa oturup düşünülmesi lazım. Biz bunları söyleyince Sayın Kılıçdaroğlu rahatsız oluyor. Neden rahatsız oluyor. Yani bu ülkede terör örgütü PKK’nın, FETÖ’nün, DEAŞ’ın vatan haini pozisyonundaki Avrupa’daki alçakların, Türkiye aleyhine propaganda yapanların ’hayır’ cephesinde olduklarını söylememizden neden rahatsız oluyorsunuz. Bu gerçekleri herkesten gizleyecek miyiz? Bugün Türkiye düşmanlığını hangi ülkeler yapıyor, geçmişteki haçlı ordularının bu ülkeye gönderip milleti buradan yok etmenin planlarını yapan ülkelerin bugün ki torunları evlatları değil midir? Aynı zihniyettekiler bugün yeniden Türkiye üzerinde haçlı ittifakı yapmak suretiyle bu ülkenin kalkınmasını, gelişmesini engellemek için her türlü fırıldağı çevirme azmi ve gayreti içerisinde değiller mi? Niye teröristlerin Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınmasının önüne geçilmesi için ’hayır’ cephesinde yer aldıklarını söylememizden niçin rahatsız oluyorsunuz? Basın mensuplarımız yanlış bir cümle kullanmasınlar. ’Hayır’ diyenlere terörist demiyorum ben. ’Hayır’ diyenlerin tarafında vatan hainlerinin olduğunu söylemek istiyorum. Yoksa ’hayır’ vermek isteyen buradaki siyasi görüşü farklı olan insanlar da bu ülkenin evlatları, onlara bir şey demiyorum. Ama ben müsaade edin de teröristlerin, PKK’nın, FETÖ’nün vatan hainlerinin ’hayır’ cephesinde yer aldıklarını da milletimizin bilmesi gerektiğini söylemek istiyorum. Milletimiz kimlerin yanlarında saf tuttuklarını bilsinler ve ona göre karar versin" dedi.

Kaynak: İHA